Ditt drømmested?

Jeg jobber som sagt innen reiseliv og har den gleden av å kunne reise veldig mye rundt om i verden og oppleve de utroligste ting. Men har jeg vært på drømmestedet mitt ennå? Stedet jeg ønsker å dra over alle ting på jord? Der må jeg faktisk svare at nei det har jeg ikke faktisk ikke ennå. Hvor er mitt drømmested? Jeg har vært i store deler av Asia, Sør Amerika, USA, Canada og Europa men mitt drømmested er faktisk Bahamas. Bahamas er et velkjent sted for mange da dette ofte blir dratt opp som drømmestedet å dra til, så kanskje et kjedelig valg tenker mange? Vel har du hørt om øyen med alle grisene? Nærmere sagt øya Exuma som er kjent for å ha griser beboende på øya som kommer svømmende ut til deg når turistene kommer på besøk. Sjekk denne linken hvor VG har skrevet om akkurat denne øya! Hvor moro hadde det ikke vært å kunne svømme med søte griser i tropiske Bahamas?

Mitt reisetips
Jeg har vært over hele verden omtrent, så hvor ville jeg anbefalt deg å dra om du bare skulle en ukes tur til sol og varme i Europa? Da ville valget vært enkelt for min del. De fleste tenker på Spania og da spesielt Kanariøyene, selv om det er vel så bra der så finnes det et annet sted jeg heller ville reist til å det er Kypros. Kypros kan by på varme hele året, vennlige mennesker, billig og god mat og ikke minst en helt fantastisk natur. Jeg har vært verden rundt men jeg tror ikke jeg har sett et klarere vann enn akkurat her. Her er det perfekt for de som vil snorkle eller dykke, svømme i varmt vann og nyte livets late dager. Agia Napa er faktisk et sted jeg anbefaler selv familier da dette er et misforstått sted forbundet med festing og ungdom. Sannheten er at om man holder seg unna partygata i sentrum etter kl 23 så vil man ikke legge merke til dette i det heletatt. På dagtid er denne byen et rolig sted egnet for både familier med småbarn og par som er ute etter et romantisk og vakkert sted, absolutt verdt et forsøk!

Kypros!

Kypros!

Reise med dyr?
Normalt sett er det ikke et problem å ta med seg en hund på tur, men jeg vi sterkt fraråde det da selve turen ikke er noe behagelig for hunden din og ofte kan det føre med mye stress for hunden din. Da vil jeg heller satse på at venner elle familie kan ha hunden din i mens man er på ferie selv eller så får man bare utsette ferien til man eventuelt får noen til å passe på. Hundekennel er også et alternativ men jeg personlig hadde ikke klart å stole på at mine hunder ville hatt det bra der selv om sikkert veldig mange er flinke og at det der, men jeg har hørt og lest så mye om disse stedene at jeg heller ville latt familie og venner ta seg av mine kjære små mens mor er på ferie. Da veit jeg hvertfall at mine hunder har det godt og jeg kan feriere med god samvittighet istedenfor å lure på hvordan det går med de, de er jo tross alt mine unger de å!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *