Fordommer

Det er mange fordommer mot omplasseringsdyr, det er veldig synd at så mange har fordommer mot disse stakkars dyrene som egentlig aldri har gjort noe galt. Det er jo ikke deres feil at eiere ikke klarte å ta vare på dem, de kan ikke noe for at de har blitt mishandlet eller ikke blitt tatt vare på. Det er mange grunner til at en hund blir omplassert, det behøver ikke bety at hunden er blitt mishandlet selv om det dessverre er mange av de historiene også. Realiteten er at disse aldri har gjort noe galt men det er nettopp eierne som ikke har klart å ta vare på de. Mine hunder har forskjellig bakgrunn hvor Rocky og Nusse kom fra en familie som ikke kunne ha de lenger og de måtte omplasseres, Max kommer fra en gammel mann som ikke klarte å ta vare på han lenger fordi han havnet på sykehjem og stakkars Lucky ble dessverre mishandlet av tidligere eiere. Det er veldig rart å se på hvor mye hun har vokst etter å ha kommet hit sammen med mine andre hunder. Jeg hadde Rocky og Nusse fra før av og de tok henne på en måte jeg aldri hadde trodd. Rocky fulgte etter henne og passet på henne hele tiden og de ble etter hvert bestevenner og kjærester velger hvertfall jeg å tro mens Nusse ble en slags søster. Max kom sist men han også har kommet godt inn i gjengen på kort tid.

Mennesker kan være grufulle
Mennesker kan være veldig grufulle og spesielt mot andre forsvarsløse dyr, heldigvis har dyrepolitiet endelig begynt å komme på plass og allerede nå er de første sakene blitt tatt opp og folk har blitt dømt for dyredrap og plageri noe som er helt på sin plass. Men heldigvis finnes det også gode mennesker som gjør noe med disse stakkars dyrene og jeg så denne videoen som fikk meg nærmest til å grine. Jeg skulle ønske jeg kunne gjort noe slikt selv men det er ikke ofte man ser hjemløse dyr på den måten her i Norge. Men jeg har veldig lyst og skal melde meg inn i dyrebeskyttelsen slik at jeg også kan bidra med å hjelpe andre dyr utenom det å adoptere de slik jeg har gjort hittil.

Gi til dyrebeskyttelsen
Har man lyst til å hjelpe så har jeg et tips om å ringe nærmeste dyrebeskyttelse om de trenger hjelp eller om de trenger utstyr. Her om dagen så jeg et oppslag om at de trengte senger, bur, leker og mat til hunder så jeg donerte bort et bur, en seng til overs og kjøpte inn noe ekstra mat som ble tatt veldig godt imot.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *