Travel dag

I dag har det vært en svært så travel dag ikke bare med mine hunder men også med andre hverdagslige ting. Jeg har ikke kommet inn på hva jeg jobber med til det daglige, jeg jobber altså innen reiseliv og markedsføring. Som alle veit så skjer det mye rundt om i verden og det går selvsagt også utover reiselivet. Plutselig blir man frarådet og dra til visse steder mens noen mener det er helt trygt, veldig ofte avbestiller kunden selv turene til steder man mener eller tror et utrygt selv om det kanskje ikke nødvendigvis er det. Derfor er det min oppgave å vise at hit og dit er det trygt å dra selv om det er mye som kanskje skjer rundt omkring i verden. Dette fører til stadige møter med flyselskap, hoteller og andre reiseselskap, så i dag har jeg altså vært på 3 forskjellige møter om markedsføringen av nye reisedestinasjoner.

Oppussing
Samtidig som det er stress på jobb så holder vi på å pusse opp stuen, heldigvis gjør gubbe det meste av jobben mens jeg stort sett kan tenke på interiør og slike ting. Men jeg hjelper selvsagt til med det jeg kan men han er så nevenyttig at han ikke trenger så mye hjelp fra min side. Så etter jobb dro jeg rett til kremmerhuset som er min favorittbutikk og der har jeg kjøpt inn litt diverse til den nye stuen, blant annet noen nye lamper, et par bilder, puter til sofaen og andre småting. Jeg elsker å gå rundt å kikke på interiør ting selv om jeg ikke føler at jeg er sånn kjempegod til å finne ting som passer sammen. Men det blir hvertfall slik jeg ønsker det å så lenge jeg er fornøyd med hvordan det blir så får vel det være det samme. Jeg må skaffe meg et par nye tepper som hundene kan ligge på også men det får jeg ta en annen dag da det ikke haster ennå.

Dyrlege
Ikke nok med 3 møter og shopping på høyt nivå, men jeg måtte også innom dyrlegen med Lucky. Det er ikke noe galt med Lucky men hun må innom for å få en årlig sjekk av helsen, så jeg får krysse fingrene for at alt går bra med blodprøvene. Det skal hvertfall ikke være noe spesielt galt som jeg veit om og hun virker jo sunn og frisk men med tanke på bakgrunnen hennes så trenger hun litt ekstra oppfølging stakkar. Hun hadde blitt slått og sparket, låst inne på en bod utendørs og blitt spylt på med hageslangen så derfor er hun ikke så glad i hageslangen men det er jo forståelig. Men hun klarer seg veldig bra og er lykkelig og frisk som en fisk nå virker det hvertfall som. At noen klarer å gjøre noe slikt mot dyr syns jeg er helt utrolig, hva har vel de stakkars dyrene gjort mot deg? Slike mennesker burde fått en mye strengere straff enn hva de får allerede men noe er hvertfall bedre enn ingenting så de får seg en lærepenge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *