Velkommen til min blogg

Velkommen skal du være til min blogg om min hverdag og ikke minst hverdagen til mine 4 søte små hunder som jeg er så uendelig glad i. Her vil jeg skrive litt om livet til mine omplasserte hunder og hvilken glede det gir meg å kunne gi disse nydelige skapningene et bedre og nytt liv. Jeg hadde aldri planer om å skaffe meg 4, men så ga det mersmak å hjelpe disse søte små og da endte jeg opp med 4 hittil.

Hva vil jeg oppnå med bloggen?
Jeg har ikke noen spesielle mål og tanker om akkurat det å blogge utenom å dele hverdagslige ting og kanskje jeg kan være med på å forandre folks syn på det å skaffe seg en omplassert hund fremfor å kjøpe en ny hund. Jeg vil kanskje nå ut til noen der ute som tenker seg om å heller vil gi disse hundene et nytt og bedre liv. Jeg har hvertfall aldri angret på at jeg skaffet meg omplasserte hunder og det gjør vondt i et mamma hjerte å se disse stakkars dyrene som kanskje aldri får muligheten til å leve det livet de fortjener bare fordi andre mennesker ikke klarte å ta vare på de.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *